Zadnje informacije

Berba grožđa
Koncept rada na odmoru, na prvi pogled izgleda pomalo čudno, no u isto vrijeme to je prilika da se uroni u poljoprivredni život regije. Jedinstvena prilika da se doživi određena romansa koju budi...

Koncept rada na odmoru, na prvi pogled izgleda pomalo čudno, no u isto vrijeme to je prilika da se uroni u poljoprivredni život regije. Jedinstvena prilika da se doživi određena romansa koju budi pojam berbe grožđa, tajanstveni brežuljci i mirisna mješavina ljeta i jeseni.

Berba grožđa primjer je kvalitetnog, aktivnog odmora. Poklanja Vam vinograd u svoj njegovoj punini, pruža užitak; u plodovima rada, slavlju koje prati uspješnu berbu, predivnim vinima i gurmanskim specijalitetima, ali i u susretu s mještanima, dobrim starim pričama koje vas uvode u stoljetnu tradiciju proizvodnje grožđa i vina Iločkoga kraja.

Berba grožđa važan je i možda neizostavan dio za sve ljubitelje vina, čak i za one koji malo znaju o njemu. Ovo je samo jedna priča o vinu koja vam govori koliko je vremena i truda potrebno za njegovu proizvodnju, priča koja budi veću zahvalnost za vino koje pijete.

Budimka je za Vas odvojila vikend u rujnu, kako bi Vam osigurala ovaj nezaboravan i jedinstven kulturni doživljaj.

Napomena: smještaj je u dvokrevetnim sobama s mogućnošću postavljanja pomoćnog kreveta

Program: minimalno 14 osoba do 21

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na info@budimka.hr

Foto galerija: (klikni na sliku za uvećanje)
Berba grožđa
Sva prava pridržana © 2010 OPG Ivana Bićanić
Kralja Zvonimira 6
32233 Opatovac
Croatia
tel: +385 32 527 017
Fax: +385 32 527 017