Zadnje informacije

Apartmani obiteljskog turističkog gospodarstva Budimka poznati su po svojoj toplini, jedinstvu s prirodom i vrhunskom uslugom.

Uživanje u opuštajućem pogledu na Dunav ili šarenilo vinograda.

Sedam prostranih soba zanimljivog voćnog naziva opremljene su s francuskim ležajem, uz mogućnost postavljanja dodatnog ležaja ili krevetića, en-suite kupaonicom, klima uređajem, LCD televizorom.

Slobodno vrijeme naši gosti, mogu provesti u velikom dnevnom boravku u kojem se nalazi otvoreni kamin, ali i veliki stol pogodan za sastanke do 20 osoba.

Ponosni smo što možemo ponuditi besplatan pristup bežičnom internetu u svim sobama, jednako kao i besplatan parking.
Napominjemo da su sve naše sobe ne pušačke, za razliku od zajedničkih društvenih prostorija.

Bilo da ste smješteni sobi voćnog naziva Dunja, Trešnja, Jabuka, Grožđe, Kruška, Šljiva ili Marelica, uživati ćete u opuštajućem pogledu na plavetnilo Dunava ili šarenilo vinograda.

Kako bi Vam, cijenjeni gosti, boravak učinili što ljepšim i čarobnijim, hodnik do Vaših soba pretvorili smo u mali povijesni muzej.
Uz njega možete osjetiti kako su živjeli, radili naši stari na području Slavonije i Baranje. Ovaj hodnik rezultat je dugogodišnjeg traganja za vrijednim eksponatima.

Ponosni smo na naš tkalački stan za kojeg se zna, da je i davne 1845. godine proizvodio vrijedne ponjave.Sva prava pridržana © 2010 OPG Ivana Bićanić
Kralja Zvonimira 6
32233 Opatovac
Croatia
tel: +385 32 527 017
Fax: +385 32 527 017